Instrukce pro jízdu na okruhu

Na této stránce naleznete informace a pokyny k jízdě, kterou jste si rezervoval/a. 

Na registraci se prosím dostavte 30 minut před rezervovaným časem na recepci hlavní budovy. Na recepci si Vás zapíše naše hosteska a poskytne Vám základní informace. 
Parkujte prosím v areálu polygonu na travnaté ploše viz cedule.
 
Přesné místo startu 
polygon se nachází přímo v areálu letiště Hradec Králové - ulice Piletická. Vjezd do areálu hlavní bránou s vrátnicí a následně sledujte červenobílou navigaci "polygon". Pokud Vás navigace zavedla k uzavřené boční bráně, pak je třeba vyhledat vjezd s vrátnicí. 
 
místo vjezdu naleznete přímo zde: 
https://mapy.cz/zakladni?x=15.8392067&y=50.2436668&z=17&source=firm&id=12896765
 
1. poukaz 

Poukaz si přineste s sebou nejlépe v tištěné podobě. Poukazy v elektronické podobě akceptujeme také.
 
2. obuv 

Pro účely řízení si zvolte vhodnou obuv, na kterou jste zvyklí a běžně ji používáte na řízení. Základem je pevná pata a bota bez vysokého podpatku. V případě nevhodně zvolené obuvi (myšleno žabky, vysoké podpatky) se může stát, že Vám nedovolíme řídit a museli byste jízdu absolvovat na sedadle spolujezdce. 
 
3. zpoždění

Může se stát, že budete mít zpoždění. I nám se to stává. Jednoduše nám zavolejte na infolinku a my Vás posuneme v pořadí. Pokud však nedorazíte vůbec, pak poukaz bohužel propadá. 
 
4. spoluúčast

Jízdy na okruhu nejsou kryté havarijním pojištěním. Pokud však budete mít zájem se připojistit, pak je možnost sjednat tzv připojištění přímo na místě při registraci. Tato doplňková služba je dobrovolná, nicméně ji doproučujeme a sjednáte si ji u našich hostesek před jízdou. Ceník doplňkových služeb zde: http://www.racing-motors.cz/clanky/cenik-doplnkovych-sluzeb/
 
5. video záznam 

Vozidla jsou vybavena profesionálními HD kamerami a Vy máte možnost pořídit si záznam z jízdy. Na místě si od nás jednoduše zakoupíte paměťovou kartu s kapacitou 16 GB, která Vám již zůstane. 
Cena paměťové karty je 390,- Kč/ 15,- EUR. 
 
6. zakoupení jízdy na místě 

Pokud budete mít zájem vyzkoušet i jiný vůz, který nemáte rezervován a bude volné místo, pak si můžete zakoupit jízdu i na místě. Nabídka platí i pro Váš doprovod. Také se můžete nechat svézt profesionálním řidičem na místě spolujezdce. Zakoupit například 1 kolo jako spolujezdec za 590 Kč nebo 4 kola jako řidič za 2490 Kč.

7. občerstvení

Během akce je možné si zakoupit občerstvení v našem stánku. Není třeba tedy balit svačinu na cestu. 

8. věnujte prosím pozornost i návštěvnímu řádu polygonu

https://www.racing-motors.cz/clanky/navstevni-rad-polygonu/
 
Teď pár slov k samotné jízdě. První důležitá věc byla zmíněná obuv. Další podstatná informace je, že se nejedná o testovací jízdu a zkoušku maximálního výkonu vozidla, což si občas někteří bohužel myslí v případě sportovních vozidel. Jedná se o svezení ve vozech, které nejsou běžně dostupné. Naši instruktoři jsou velmi tolerantní a snaží se, aby byla jízda pro Vás zážitek, avšak nevhodné chování netolerují, a to pak znamená předčasné ukončení jízdy. Nicméně i bez testu maximálního výkonu a rozjezdu z parkoviště na plný plyn si jízdu užijete. A poslední věc. Na konci jízdy, po zastavení, nám prosím omezte šlapání na plyn a test zvuku. Nejde nám ani tak o okolní zvěř jako o samotné zacházení s vozidlem. 
 
To je vše z těch základních informací a těšíme se na Vás! 

Partneři

         

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024