Instrukce pro jízdu na okruhu

Vážení zákazníci,

již zanedlouho se uvidíme na akci Racing Motors Day na polygonu Hradec Králové.

Před jízdou se dostavte na registraci alespoň 30 minut před Vámi rezervovaným časem. Naše hosteska v hlavní budově polygonu Vás s radostí přivítá, zaregistruje a poskytne vám všechny potřebné informace.

Nezapomeňte, prosím, parkovat na travnaté ploše v areálu polygonu podle cedulí a vyhněte se vjezdu na plochy mezi naše vozidla.


Přesné místo startu 
Polygon se nachází přímo v areálu letiště Hradec Králové - ulice Piletická. Vjezd do areálu hlavní bránou s vrátnicí a následně sledujte červenobílou navigaci "Polygon". Pokud Vás navigace zavedla k uzavřené boční bráně, pak je třeba vyhledat vjezd s vrátnicí. 
 
místo vjezdu naleznete přímo zde: 
https://mapy.cz/zakladni?x=15.8392067&y=50.2436668&z=17&source=firm&id=12896765
 
1. poukaz 

Poukaz si přineste s sebou nejlépe v tištěné podobě. Poukazy v elektronické podobě akceptujeme také.
 
2. obuv 

Pro účely řízení si zvolte vhodnou obuv, na kterou jste zvyklí a běžně ji používáte na řízení. Základem je pevná pata a bota bez vysokého podpatku. V případě nevhodně zvolené obuvi (myšleno žabky, vysoké podpatky) se může stát, že Vám nedovolíme řídit a museli byste jízdu absolvovat na sedadle spolujezdce. 
 
3. zpoždění

Může se stát, že budete mít zpoždění. I nám se to stává. Jednoduše nám zavolejte na infolinku a my Vás posuneme v pořadí. Pokud však nedorazíte vůbec, pak poukaz bohužel propadá. 
 
4. spoluúčast

Jízdy na okruhu nejsou kryté havarijním pojištěním. Pokud však budete mít zájem se připojistit, pak je možnost sjednat tzv. připojištění přímo na místě při registraci. Tato doplňková služba je dobrovolná, nicméně ji doporučujeme a sjednáte si ji u našich hostesek před jízdou. Ceník doplňkových služeb zde: http://www.racing-motors.cz/clanky/cenik-doplnkovych-sluzeb/
 
5. video záznam 

Vozidla jsou vybavena profesionálními HD kamerami a Vy máte možnost pořídit si záznam z jízdy. Na místě si od nás jednoduše zakoupíte paměťovou kartu s kapacitou 8 GB, která Vám již zůstane. Cena paměťové karty a záznamu je 390,- Kč/ 15,- EUR. 
 
6. zakoupení jízdy na místě 

Pokud budete mít zájem vyzkoušet i jiný vůz, který nemáte rezervován a bude volné místo, pak si můžete zakoupit jízdu i na místě. Nabídka platí i pro Váš doprovod. Také se můžete nechat svézt profesionálním řidičem na místě spolujezdce. Platit lze u nás samozřejmě kartou nebo v hotovosti v CZK a EUR měně.

7. občerstvení

Během akce je možné si zakoupit občerstvení v našem stánku. Není třeba tedy balit svačinu na cestu. 

8. věnujte prosím pozornost i návštěvnímu řádu polygonu

https://www.racing-motors.cz/clanky/navstevni-rad-polygonu/
 
Teď se pojďme podívat na samotnou jízdu. Obuv už jsme zmínili výše. Tento zážitek není testovací jízda s cílem dosáhnout co největší rychlosti a ukázat, co to auto umí. I když to občas někteří špatně chápou, hlavním cílem je poskytnout Vám skvělý zážitek z vozů, které běžně nevidíte na silnicích. Naši instruktoři jsou velmi tolerantní a snaží se, aby byla jízda pro Vás zážitek, avšak nevhodné chování netolerují, a to pak znamená předčasné ukončení jízdy. Nicméně i bez testu maximálního výkonu a rozjezdu z parkoviště na plný plyn si jízdu užijete. A poslední věc. Na konci jízdy, po zastavení, nám prosím omezte šlapání na plyn a test zvuku. Nejde nám ani tak o okolní zvěř jako o samotné zacházení s vozidlem smiley
 
To je vše z těch základních informací a těšíme se na Vás! 

tým RACING MOTORS

Partneři

         

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024