O NÁS

Splňte si svůj miliónový sen a projeďte se ve Ferrari F458 Italia, Lamborghini Huracan, Lamborghini Gallardo, Audi R8 V10 PLUS, Porsche Boxster,  Porsche 911 a Nissan GT-R Nismo. Naše společnost Vám umožní, nejen řídit sportovní automobil, ale především odnést si nezapomenutelný zážitek.

Přinášíme jedinečnou možnost vyzkoušet si auta snů. Konečně si můžete splnit svůj sen a řídit super rychlá sportovní auta především na polygonu Hradec Králové.

Naše služby jsou rozděleny do třech základních kategorií a je už na Vás, jakou formu si zvolíte.

1. zážitky ve sportovních vozech na běžných komunikacích - v tomto případě si svůj sen splníte klasickou projížďkou na silnicích v kombinaci okresní cesty a dálnice. Pro zákazníka, který nikdy takový vůz neřídil je to nejpřirozenější forma jízdy. Tak jako jste zvyklí řídit běžný vůz, tak ve stejném duchu řídíte svůj vysněný super sport a za doprovodu instruktora absolvujete jízdy na předem stanovené trase.

2. jízdy na okruhu - polygonu v Hradci Králové - zde se jedná o zcela jinou formu zážitku. Na postavené trati si vyzkoušíte vozidlo ve zcela jiném režimu, než je tomu na běžných cestách. K tomu pro každou akci pod názvem Racing Motors Day máme připravený doprovodný program a vždy se můžete těšit Vy a Váš doprovod na spoustu automobilové zábavy.

3. jízdy na závodním okruhu v Mostě - zažijte opravodý závodní okruh v našich sportovních vozech. Projedete si stejnou trať jako opravodvý závodníci. 

4. krátkodobý pronájem vozidel - kromě zážitků nabízíme také možnost klasického pronájmu těchto sportovních vozidel. Pak už je na Vás na jak dlouho si jej budete chtít půjčit. Vyzvednutí vozu je v Praze nebo po dohodě umíme doručit vozidlo na místo určení. 

 

Zážitek určen pro všechny bez omezení věku.

Řízení není omezené věkovou hranicí. Jediné co potřebujete je řidičské oprávnění skupiny B nebo pokud chcete tento zážitek věnovat např. dětem, pak je sveze náš instruktor.

Individuální akce pro firmy

Zážitkové jízdy sportovními vozy lze využívat i v rámci firemních akcí po celé ČR a SR. Více ZDE!

Skvělý dárek

Tento zážitek může být jedinečným a originálním dárkem pro Vaše blízké, přátele, kolegy či klienty. Vyměňte papuče, láhve alkoholu a nechtěné dárky za opravdový zážitek, který se pamatuje celý život. Varianty poukazů v našem eshopu

 

Partneři

         

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024