Pro firmy

Vítejte na jedinečné cestě do světa adrenalinu, luxusních sportovních vozů a nezapomenutelných zážítků.
Rádí Vám připravíme na míru firemní akci a teambuilding, který vás dostane na pole pozitivních emocí mezi zaměstnaci, klienty a přáteli.
Zážitkové jízdy v luxusních sportovních vozech na polygonu v Hradci Králové jsou pouze začátek. Naše akce jsou stvořeny pro ty, kteří chtějí prožít něco nevídaného, vzrušujícího a neopakovatelného.
Rychlostní manévry, brzdné zlomy, a hrdý rachot výkonných motorů – to všechno si můžete užít při našich zážitkových jízdách.  V rámci těchto firemních akcí poskytujeme pro zážitkové jízdy profesionální instruktory, kteří se postarají jak o Vaši bezpečnost, tak také o skvělý zážitek z jízd.
Nejčastěji pořádáme eventy přímo na polygonu v Hradci Králové. Toto místo nabízí skvělé zázemí pro pořádání firemních akcí. Nejlepší na naší akci je, že tuto kombinaci adrenalinu, luxusu a zábavy nenabízí nikdo jiný.
 
Ale naše eventy nejsou jen o jízdách v luxusních sportovních vozech. Kromě zážitkových jízd ve sportovních autech máme pro vás připravené i další adrenalinové atrakce. Můžete si například užít jízdu s profesionálním závodníkem v ostrém rallyovém voze nebo drift taxi, zkusit si jízdu na simulátoru nebo ve virtuální realitě, či dokonce proletět se nad polygonem a městem ve vrtulníku.

Abychom vaši akci udělali ještě speciálnější, jsme schopni připravit bohatý catering s doprovodným programem, který zahrnuje široký výběr lahodných jídel a nápojů, jak venku, tak uvnitř včetně doprovoného programu.

Co vše nabízíme v rámci služeb pro firmy:

  • asfaltová trať pro zážitkové a školící jízdy
  • školící a konferenční místnoti s projektory v Praze a Hradci Králové
  • sociální zázemí
  • konferenční sál pro catering nebo firemní párty
  • parkoviště v uzavřeném areálu
  • offroad trať
Poskládejte si balíček zábavy a adrenalinu. Z jakých možností si tedy můžete vybrat?
 
1. jízdy v luxusních sportovních vozech
Jako řidič nebo spolujezdec si můžete vybrat z těchto vozidel: Ferrari 488 GTB, Ferrari 458 Italia, Porsche 911 Turbo, Nissan GT-R Nismo, Audi R8 V10. Počet kol v každém voze je už na Vašem rozhodnutí.
 
 
2.  jízdy v závodních rally vozech nebo drift taxi na sedadle spolujezdce. Probuďte svého vnitřního závodníka a projíždějte se ve skvěle upravených rally vozech s profesionálními zavodníky Karlem Trojanem nebo Michalem Černým. Na výběr máte z vozidel Škoda Fabia R5, Mitsubishi Lancer Evo IX, Ford Fiesta R5 nebo Ford Focus ST. Vozidla jsou ostré závodní verze se vším, co k rally patří.  
 

3. Závodní simulátor a virtuální realita. Zažijte pocit závodu bezpečně v simulovaném prostředí, které vás vtáhne do děje až po uši.  Nebo Vás přeneseme do úplně nového světa rychlosti a dobrodružství prostřednictvím virtuální reality a nejnovější verze konzole Sony Playstation 5 v kombinaci s VR.

 

4. Můžete si vyzkoušet jaké to je řídit hasičské vozidlo. Každý jistě měl tento klukovský sen. Navíc tato varianta je skvělá pro akce pořádané i za účasti dětí. Také je možné dohodnout si stříkání hadicí přímo na určený cíl.

5. Vyhlídkový let vrtulníkem nad polygonem a okolí. Jedna skupina jezdí ve vozech, druhá ovladá simulátory a třetí lítá ve vrultníku nad jejich hlavami. I toto je možné v rámci eventu. Čtyřmístný vrtulník Vám ukáže polygon z ptačí perspektivy, proletíte se nad okolím Hradce Králové a v blízkosti letiště.

 

6. Škola smyku. Díky školení na kluzkých plochách získáte důvěru a schopnost efektivně řídit vozidlo i v nepříznivých povětrnostních podmínkách, což vám pomůže zvýšit bezpečnost na silnicích. jizdý absolvujete ve vlastních vozech, případně vám poskytneme některé z našich civilních vozidel. 

 

7. Ke každemů eventu patří také dobré občerstvení. S naším profesionálním cateringovým servisem se můžete spolehnout na výběr prvotřídních pokrmů a nápojů, které vaši hosté jistě ocení. K eventu umíme také zajistit doprovodný a večerní program v podobě DJ, živé hudby, barmasnké show, přednášek atd. 

 

8. Aby byl Váš firemní event bez starosti zajistíme pro Vás také příjemné hostesky. Organizaci celé akce tak můžete nechat v klidu na nás. Náš produkční tým se postará o veškerá Vaše přání.

Školení řidičů firemnícho vozidel

Ve spolupráci s polygonem v Hradci Králové nabízíme školení řidičů firemních vozidel doplňené o zábavná výuková videa zaměřená na základní chyby, které často dělají řidiči. Naše školení je navrženo tak, aby poskytlo užitečné tipy a triky pro bezpečnou a efektivní jízdu, a to v kombinaci s humorem a vtipnými situacemi z reálného života. Školení probíhá v konferenční místnosti v Praze na Smíchově. Pro více informací a rezervace se neváhejte obrátit na nás.

 

Partneři

         

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024