Instrukce pro jízdu v provozu

Na této stránce naleznete informace a pokyny k jízdě, kterou jste si rezervoval/a. 

 
Doufáme, že naše rady vezmete k srdci a budete se jimi řídit. Vše před jízdou s Vámi projde ještě náš instruktor. Na registraci se dostavte, prosím, 15 minut před rezervovaným časem. Na místě se zaregistrujete u naší hostesky, která Vám poskytne základní informace. 
 
Přesné místo startu 
Místo startu naleznete zde: https://www.racing-motors.cz/clanky/lokality/
 
1. poukaz 
Poukaz si přineste s sebou nejlépe v tištěné podobě. 
 
2. obuv 
Pro účely řízení si zvolte vhodnou obuv, na kterou jste zvyklí a běžně ji používáte na řízení. Základem je pevná pata a bota bez vysokého podpatku. V případě nevhodně zvolené obuvi (myšleno žabky, vysoké podpatky) se může stát, že Vám nedovolíme řídit a museli byste jízdu absolvovat na sedadle spolujezdce. 
 
3. zpoždění 
Může se stát, že budete mít zpoždění. I nám se to stává. Jednoduše nám zavolejte na infolinku a my Vás posuneme v 
pořadí. Pokud však nedorazíte vůbec, pak poukaz bohužel propadá. 
 
4. pojištění 
Základní pojištění je se spoluúčastí 10%, minimálně však 50.000 Kč. Pokud máte zájem o spoluúčast 0%, pak na místě můžete za příplatek 390 Kč sjednat spoluúčast 0% ( 0 Kč ). Ceník doplňkových služeb zde: http://www.racing-motors.cz/clanky/cenik-doplnkovych-sluzeb/
 
5. video záznam 
Vozidla jsou vybavena profesionálními HD kamerami a Vy máte možnost pořídit si záznam z jízdy. Na místě si od nás jednoduše zakoupíte paměťovou kartu, která Vám již zůstane. 
Cena video záznamu včetně paměťové karty je 390,- Kč/ 15,- EUR. 
 
6. zakoupení jízdy na místě 
Pokud budete mít zájem vyzkoušet si i jiný vůz, který nemáte rezervován a bude volné místo, pak si můžete zakoupit jízdu i na místě po dohodě s našim personálem.  
 
 
Teď pár slov k samotné jízdě. První důležitá věc je již zmíněná obuv. Další podstatná informace je, že se nejedná o testovací jízdu a zkoušku maximálního výkonu vozidla, což si občas někteří bohužel myslí. Jedná se o svezení ve vozech, které nejsou běžně dostupné. Naši instruktoři jsou velmi tolerantní a snaží se, aby byla jízda pro Vás zážitek, avšak nevhodné chování netolerují, a to pak znamená předčasné ukončení jízdy. Nicméně i bez testu maximálního výkonu a rozjezdu z parkoviště na plný plyn si jízdu užijete. A poslední věc. Na konci jízdy, po zastavení, nám prosím omezte šlapání na plyn a test zvuku. Nejde nám ani tak o okolní zvěř jako o samotné zacházení s vozidlem. 
 
To je vše z těch základních informací a těšíme se na Vás! 

Partneři

         

 

 

Vytváří StudioMC na systému PublicMC s podporou MediaMC | © PublicMC 2005 - 2024